lauantai 29. syyskuuta 2012

keskusta autioituu

Tehtiin eilen pienimuotone reissu kouvolaan ku veera kävi ostamas farkut. Eipä siellä oikee mitään muuta ollu ku gina ja h&m ku kaikki on siirtyny veturiin. Tapettiin sit aikaa subissa ja saraki liitty sattumalta meijän seuraan ja nähtiin me neaa juliaa ja susannaakin ! Oli ihan onnistunu reissu, veera oppi käyttämää bussikorttia ja löys täydelliset farkut ja mä sain kulutettua taas rahaa subiruokaan. Tälläkertaa maltoin mieleni ja ostin vaa yhen keksin hah :-D Eilen oli kans psykan koe joka meni omast mielest aika hyvin. Eka koe johon luin yöhön asti jotta sain alueen luettua läpi ja kyllä kannatti ! Tulin äsken kotiin voikkaalta, kerhonohjaajan koulutuksesta. Aletaan siis pitämää jessican kans jonkunäköst kerhoo, heh tän postauksen piti olla ajastettu mut eipä tää ollu julkassu tätä.... hmp pitää yrittää viel joskus uusiks !

ps. kumpi on teistä kivempi tapa merkitä asua ? tollein peräkkäin vai allekkain niinku ennen ?

VEERA 358 paita : pull&bear farkut : GT kengät : h&m laukku : aleksi13 huivi : newyorker takki : only VEERA 372 VEERA 382 VEERA 077 VEERA 390 VEERA 380 löysin sika kivan neuleen ginasta joka oli viel -50%, mut koska oon rahaton ni se jäi kauppaa :( VEERA 389 VEERA 399 syksyy VEERA 373 VEERA 318

29 kommenttia:

  1. sulla on ihan tosi ihana blogi ja kuvaat ihan sikahyvin! Koin täs pienimuotosen järkytyksen yks aamu kun tulin kouluu ihan normaalisti ja siin naulakoil katoin et istuupas tossa tutun näkönen tyttö,ennen ku mul välähti et herranjestas, miehän oon lukenu sun blogia vaikka kuinka kauan, enkä oo ennen tajunnu et käydään samaa koulua! :-D mut siis ihana postaus taas, oot supernätti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiiitos hirveesti :')! Mitäh :-D vähän siistii kuulla tälläsii tarinoita :D tuu juttelee joku päivä :)! ja kiitoksia vielä kerran :-)

      Poista
  2. näytät joka kuvas, et haistaisit jotaa pahaa.. ihme nirppanokka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin näytät ! oon katsellu ihan samaa

      Poista
    2. voi rakkaat anonyymit kuulkaa, kaikkien ihmisten kasvonpiirteet ja ilmeet on ihan erilaiset, myös hymyt. ei amanda sille voi mitään että hymyillessä sen suu/nenä menee noin. kaunis hymy sillä silti on! :) mullakin menee suu vinoon ku hymyilen, ei sillä että siitä tykkäisin- mut empä mä sitä muuttaakaan voi. se on geeneistä kiinni. joten olkaapas nyt sitten hiljaa jossei muuta sanottavaa ole :-D kiitos.

      Poista
    3. sama täällä! miten väännät ton sun nenän noin, et näyttää et haistat jotakin pahaa ja sun nenä näyttää semmoselta levinneeltä :o :D

      Poista
    4. joo no nyt en kyllä yhtään tiiä....... :-DDDDDDd

      Poista
    5. .... ja silti viel lisää :-D hei ihan oikeesti?? ei vaan pysty ymmärtää. älä välitä näist anoist amanda, niiden on nyt vaan selvästi pakko keksii jotai "pahaa" sanottavaa. :)

      Poista
    6. niii juu en välitäkkää ku en mä voi ees pahemmin tehä tolle asialle mitää...

      Poista
    7. niin just. sehän siinä onkin, kun et voi muuttaa sitä. eikä voi kukaan muukaan muuttaa mitään sussa/itsessään. joten siks onkin niin tyhmää et tollasesta pitää sanoo.. harmittaa kyllä vähän sun puolesta vaikka et välittäiskään.. :( mutta hyvä josset välitä! :) tää sun blogi on kyl kiva! :)

      Poista
    8. niii juu en välitäkkää ku en mä voi ees pahemmin tehä tolle asialle mitää... < se on sun ILME ei hymy. ilmettä voi aina muuttaa :)

      Poista
    9. :-DDDd jooono enmä ala mun ilmeitä kuitenkaa ihan teijän mieliks muuttamaa, mut voin toki yrittää :):)

      Poista
  3. Oisko harrastuspostausta tulossa..?:) haluisin semmosen luettavakseni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo oon yrittäny tehä sitä ja se on vieläki kesken.. mutta yritän saada sen pian valmiiksi :--)! kiva että joku odottaaa :)

      Poista
  4. kiva blogi ja sulla on aivan ihanat hiukset! :)
    tsekkaa myös mun blogi http://nennandmaija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Tosi ihania kuvia ja muutenki kivan olonen blogi, liityin (:




    http://usintrust.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia paljon, kiva että tykkäät :-)!
      Käyn tsekkailemassa sunki blogin :)!

      Poista
  6. ah veera on niin täydellinen ! toi sun laukku on ihana !!

    VastaaPoista
  7. mikä canon kamera sul on?? 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...tuo kamerahan on nikon? :-DD

      Poista
    2. nii joo :DDDdd mul tosiaaan on nikon D3100 :-)

      Poista
  8. Seurakunnan kerhoo vai jonku muun :) ?

    VastaaPoista
  9. hyi vittu sun jalat söisit vähä:D ja ...... mitkä kaupat on siirtyny keskustast veturiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ano hei älä huoli , mä syönki :)! ja teinjoo väärän sanavalinnan mut onhan sielt siirtyny intersport, suomalainen kirjakauppa, body shop...

      Poista